16 Ağustos 2010 Pazartesi

Bir tavsiye...


1980’lerin hakim olduğu yıllar. Hayatımızın temel taşlarından birini oluşturacak arkadaşlıklarımızın inşa edildiği yıllar… Onunla ilk karşılaşmam vakt-i zamanında minik tencere ve bebeklerle evcilik oynadığımız arkadaşlarımın evine rastlar. Kapkara saçları, kapkara gözlerinin arasından bembeyaz gülümsemesi ile fethetmiştir kalbimizi Ebru.

Bu söylediklerimin üzerinden yıllar su gibi akıp gider. Sene bugünlere gelir. Geriye dönüp baktığımızda 30 seneye sığdırılmış ve bundan sonra belki bir 30 sene daha sığdırılacak bir arkadaşlık vardır.

Arkadaşlar arasında çeşitli lakapları olur Ebru’nun. En gözdesi “Ebru Pazar”dır. Soyadının uzunluğu hepimizi zorlamış olduğundan kesivermişiz demek !

Gel zaman git zaman Ebru Pazar grafik tasarımcısı olarak ticaret hayatına atılır. Tasarımcılık onu organizasyon işine taşır. Düğün dernek derken çiçekçi kız oluverir bir ara.

Oğluşunu kucağına aldığı anda iş hayatını sıfırlar Ebru Pazar. Zamanının çoğunu o minik kuşa adar. Zamanla karıncalanmaya başlar. Durmak yoktur onun lugatında. Çocuklu bir dünyada olması onu çocuklarla ilgili bir işe yönlendirir. Haberini aldıktan sonra sabırsızlıkla beklediğimiz web sitesini kurar en sonunda : http://www.ebrubazaar.com

Kızımın yaşı artık oradaki ürün yaş ortalamasının çok üstünde olduğu için bana sadece keyif için gezinmek düşmüştü ilk başlarda. Ama sonra çevremde yeni bebek ya da torun sahibi olan arkadaşlar için ilk siparişlerimi geçtim en nihayetinde.

Yerimden kalkmadan, bir “tık” ile geliverdi ürünler ertesi günü kapıma. Kargoyu açtığımda paketlerin şirinliğine mi yoksa o paketlerin içindeki minicik bedenleri süsleyecek kıyafetlere mi bayılayım şaşırdım bir an. Keşke kızım küçülse de bunları ona giydirebilsem diye düşünmedim değil hani !

Yazı bitirmeden ve hazır % 45 gibi indirimler varken Ebru’nun pazarını dolaşın derim ben. Mutlaka işinize yarayacak bir şeyler bulacaksınızdır. Hiç bir şey almasanız bile site içinde keyifle dolaşacağınıza eminim.

Hiç yorum yok:

Subscribe to me on FriendFeed XING